Världsturnén år 2009 anländer till Barbados

Många på ön Barbados är redan bekanta med Youth for Human Rights Internationals (YHRI) arbete som en följd av att de sett YHRI:s informerande annonser på nationell tv. YHRI:s avdelning i Barbados innebär nu att det åttiofjärde landet ansluter sig till YHRI. Pastor Michael Steele agerade värd för världsturnén 2009 och teamet hade en packad dagordning med möten med tjänstemän på hög nivå inplanerade förutom speciella evenemang för ungdomar.

Pastor Michael A. Steele från Hope Transplant Ministries hade utsetts att vara hedersambassadör för Youth for Human Rights International i Barbados. Pastor Steele kommer att fortsätta arbeta med det lokala samfundet för att främja utbildningen om mänskliga rättigheter och ge YHRI:s broschyrer och samhällsinformerande annonser ännu större spridning på ön.

Dr Mary Shuttleworth, pedagogie doktor, grundare och ordförande för YHRI, fortsätter sin utbildningsverksamhet om mänskliga rättigheter med barn under världsturnéns vistelse i Barbados.

För att hedra 60-årsdagen av FN:s Allmänna förklaring om mänskliga rättigheter, är återigen Youth for Human Rights International (YHRI) ute och kretsar runt klotet på sin sjätte årliga världsturné. Den spännande världsturnén 2009 omfattar Argentina, Australien, Barbados, Colombia, Jordanien, Mexiko, Ryssland, Sydafrika, Schweiz, Östtimor, Uganda och USA.

Gå med i Youth for Human Rights idag!