Ungdomar för mänskliga rättigheters informationspaket

Utbildare: För att hjälpa dig att lära dig mer om Internationella Ungdomar för mänskliga rättigheters undervisningshjälpmedel i mänskliga rättigheter – och hur du kan förverkliga mänskliga rättigheter i vardagen i ditt område – erbjuder vi informationspaket för mänskliga rättigheter uteslutande till pedagoger, människorättsaktivister och medborgarrättsaktivister som undervisar elever i åldern 10–17 i klassrum, i gruppundervisning eller undervisning i samhället.

Ditt kostnadsfria paket innehåller:

  • Häftet Vad är mänskliga rättigheter?, med en illustrerad version av den allmänna förklaringen om de mänskliga rättigheterna som är lätt för barn och ungdomar att förstå.
  • En dvd som innehåller Att göra mänskliga rättigheter till verklighet, en introduktion till vårt världsomspännande undervisningsprogram för mänskliga rättigheter och verktyg för att öka medvetenheten om mänskliga rättigheter som du omedelbart kan sätta i verket; den 9,5 minuter långa prisbelönade filmen Berättelsen om mänskliga rättigheter; 30 informationsvideor som illustrerar var och en av artiklarna i den allmänna förklaringen om de mänskliga rättigheterna; och UNITED-musikvideon mot mobbning.

Ett paket gratis per utbildare – inkluderar fri frakt. För att få ett gratis paket, fyll i formuläret till höger.

UTBILDARE OCH ELEVER 18 OCH ÄLDRE, OBSERVERA: Informationspaketet Att väcka mänskliga rättigheter till liv erbjuds kostnadsfritt till dem som undervisar studerande/deltagare i åldrarna 18 år och äldre i ett klassrum eller i en gruppundervisningsmiljö. Klicka här för information och för att beställa.

Om du av någon anledning inte kan uppfylla den grundläggande överenskommelsen att lära ut mänskliga rättigheter i ditt område – och tillhandahålla dokumentation om dess användning – kan Ungdomar för mänskliga rättigheter, efter beslut från dess chefer, utnyttja möjligheten att begära eventuella fraktkostnader.

BESTÄLL ETT
PAKET GRATIS

Steg 1 / 3

Steg 2 / 3

Personuppgifter:

  • Vänligen välj hälsningsfras ovanifrån

Steg 3 / 3

Din kontaktinformation:

För kunna behandla din begäran behövs ditt samtycke till att dina kontaktuppgifter kan skickas till den enhet, ideella organisation och/eller de serviceleverantörer som tillhandahåller den information och/eller det material du begärt. Du kan när som helst senare och utan kostnad motsätta dig fortsatt användning av dina kontaktuppgifter och avregistrera dig genom att skicka ett email till unsubscribe@youthforhumanrights.org. För ytterligare information, se vår Köpinformation och Användarvillkor.

TACK!

Din beställning har mottagits.

Leveransen tar 2–4 veckor.

Din integritet är mycket viktig för oss. De uppgifter du lämnar kommer uteslutande att användas för att behandla och följa upp din begäran.